dilluns, 26 de març del 2012

Més pins...

Penso que una de les millors coses que té internet és que et dóna la possibilitat d'aprendre a fer coses que, d'altra manera, probablement mai faries. Per estrany que sigui el teu dubte, escrius les paraules màgiques "Com fer..." (molt millor si ho fas en anglès: " How to...") i, en un segon, tot el que sempre havies volgut saber està davant dels teus ulls. M'encanta! Davant de la pantalla d'un ordinador he après a fer quasi de tot. No sóc una persona especialement donada a fer manualitats, però gràcies a les paraules màgiques he aconseguit fer una caixeta de fusta per posar els bols de l'aigua i del menjar del nostre gosset (en Guix). Fins i tot, gràcies a internet, vaig aprendre tots els secrets de com panel·lar amb fusta les parets de casa, i ara ja puc dir que sóc tota una professional. I, és clar, què no haig de dir sobre la quantitat de receptes i trucs de cuina que trobes per tot arreu. Com podeu veure, sóc una gran "fan" de la xarxa.
Com ja us he explicat abans, un dels millors lloc per aprendre a fer quasi qualsevol cosa és Pinterest. Voleu veure les coses que m'han cridat l'atenció aquesta setmana passada? Bé, una petita mostra, al menys....

http://www.instructables.com/id/Paracord-bracelet-with-a-side-release-buckle/
Encara recordo els braçalets que portàvem quan anàvem a l'institut fets amb corda d'escalar. Ens semblava que eren d'allò més sofisticats. Us en recordeu? Dos nusos correders i apa! ja teníem braçalet. Aquest ens porta a un altre nivell. A la web ens explica com fer-lo pas a pas, amb fotos incloses. Sembla senzill. Què us sembla?

http://www.deepsouthdish.com/2010/03/southern-strawberry-sweet-iced-tea.html?m=1 
Tinc moltíssimes ganes de provar aquesta recepta. Te i maduixes!! Quina bona pinta! Ara que ja hi ha maduixes per tot arreu i comença a fer calor encara en tinc més ganes. Prometo informar-vos de com ha sortit la cosa, ok?

http://sewloveit.blogspot.com.au/2012/01/lotion-bars-recipe.html
Cada cop llegeixo més coses sobre totes les substàncies que porten les cremes cosmètiques i que no està gaire clar que siguin molt "bones". Que si parabens que poden provocar càncer, que si alumini...Fa posar els pèls de punta, oi? El que no m'hagués imaginat mai és que fer aquesta mena de productes a casa fos tan senzill. Mantega de cacau o karité, cera d'abella i oli de coco...s'ha de provar, no? Per a un mateix o per fer un regal original. Ah! I si us pregunteu on trobar aquests ingredient, és més senzill del què us penseu. Si sou d'Igualada o rodalies heu d'anar a la botiga de l'Eugènia. La coneixeu? Està al Carrer Sant Cristòfil, 6 i tenen toooot el què us pogueu imaginar. Una joia, vaja!

http://brassyapple.blogspot.com.es/2009/03/diy-therapy-sacks.html
Més coses per regalar? O no. Heu vist mai aquests saquets de roba que s'omplen amb llavors i que es poden posar al microones o al congelador? En anglès es diuen saquets terapèutics ja que s'utilitzen habitualment per quan et fa mal l'esquena o t'has donat un cop. També és cert, però, que hi ha gent que els fan servir simplement perquè les llavors porten essències de diferents herbes aromàtiques i quan s'escalfen fan molt bona olor. Qui no es posaria al llit amb l'escalforeta del sac i olorant a eucaliptus o a romaní? Doncs els que he vist per aquí no són econòmics precisament... I, vès per on, a Pinterest vaig trobar aquest tutorial amb fotos de tots els passos a seguir que explica de manera molt senzilla com fer-ne un. Apuntat a la llista!

http://www.justputzing.com/2012/03/apple-goat-cheese-tarts.html
I ja per acabar (m'hi podria passar tot el dia però ja entenc que no és plan, oi?) aquestes tartaletes de poma i formatge de cabra. No em direu que no vénen ganes de menjar-te-les. Tambés són molt senzilles de fer, pel que encara és un plus més al seu favor. I, com no, ja estan a la meva llista de receptes a provar. Us animeu vosaltres també?

Doncs res més. Seguiré buscant coses interessants per compartir amb vosaltres. Fins a la propera!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...